Política

Partidaris de Nebrera busquen firmes abans que comenci el congrés

PPC

Partidaris de la diputada del PPC Montserrat Nebrera han col·locat una taula petitòria a l'entrada de l'hotel on se celebra el XII Congrés del PPC per intentar buscar més avals entre els compromissaris convocats al conclave dels populars catalans.

Els afins a Nebrera preguntaven als grups de persones que entraven a l'hotel si eren compromissaris del PPC i els invitaven a donar el seu suport a la diputada.

I és que, segons que ha explicat un d'ells a Efe, tot i que asseguren tenir uns 270 avals, la seva por és que bastants dels seus compromissaris hagin avalat també la senadora Alicia Sánchez-Camacho, fet que anul·laria les seves firmes i impediria que arribessin a les 218 necessàries per formalitzar la seva candidatura.

Interventors de la candidatura de Sánchez-Camacho, de la de Nebrera i membres de la Mesa del Congrés s'encarregaran de validar si les dues candidates tenen prou avals per presentar les seves candidatures.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.