Política

Oriol Pujol assegura que la crisi d'ERC té repercussions en el Govern

CATALUNYA

El portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha afirmat aquest dimecres que la crisi d'Esquerra "és conseqüència de l'estratègia de formar el tripartit".

"Es posa de manifest que la confrontació total que existeix a ERC té repercussions en el Govern de Catalunya", ha afirmat el dirigent de la federació nacionalista en la seva compareixença als faristols del Parlament. "Moltes decisions del Govern han quedat en provisionalitat per la problemàtica interna d'un dels seus socis", ha remarcat Pujol, qui ha tornat a fer èmfasi en la debilitat de l'executiu català.ç

El dirigent de CiU ha fet aquestes declaracions un dia després que el president d'Esquerra, Josep-Lluís Carod-Rovira, manifestés que no es presentarà a la reelecció a la presidència del partit, que Esquerra Independentista presentés la seva candidatura i Joan Puigcercós manifestés que aspirarà a la presidència del partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.