Política

El PSC afirma que Convergència "ha certificat la seva radicalització sobiranista" en un congrés que espera que "sigui bo per al país"

Congrés CDC

El portaveu i viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha manifestat avui que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ''ha certificat la seva radicalització sobiranista'' aquest cap de setmana. No obstant això, el dirigent socialista també ha afegit que el congrés de CDC ''ha anat bé'' als nacionalistes i que espera ''que sigui bo per a ells i per al país''.

Iceta ha ressaltat que ''a Catalunya li convenen partits sòlids amb projectes clars'', i ha assegurat que el PSC farà la seva feina al congrés que celebraran aquest cap de setmana.

També ha afegit que espera que al simposi socialista no passi igual com el d'un altre partit català on faltaven gran part dels compromissaris. Així, ha destacat que mirant els números dels convergents, ''estaven anunciats 2.070 delegats i n'han votat 1.341''. ''N'hi ha 729 que no hi eren'', ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.