Política

estats units

Harris recapta 47 milions de dòlars en set hores

L’anunci de retirada de Biden i el suport a a vicepresidenta ha revifat l’entusiasme i el flix de diners cap al Partit Demòcrata

La vicepresidenta nord-americana, Kamala Harris, ha aconseguit recaptar gairebé 47 milions de dòlars en donacions per a la seva campanya presidencial en les set hores posteriors a haver rebut el suport de Joe Biden com la seva successora a candidata per a les eleccions del novembre.

Segons informa Efe, que cita la plataforma ActBlue, una de les principals en les quals es recullen les donacions per al Partit Demòcrata, aquestes aportacions procedeixen, majoritàriament, de petits donants. De moment, s’han recaptat 46,7 milions de dòlars a través d’ActBlue. “Aquest ha estat el dia de més recaptació de fons del cicle 2024. Els petits donants estan entusiasmats i llestos per afrontar aquestes eleccions”, va escriure la plataforma en el seu perfil de X.

L’augment en la recaptació de fons, que inclou diners per a la campanya de Kamala Harris, així com per a altres candidats i grups demòcrates, reflecteix un entusiasme demòcrata que “no havíem vist fins ara en aquest cicle”, ha dit r la plataforma.

El diari The New York Times confirma la tendència positiva en els ànims i la recaptació dels demòcrates i assegura que els petits donants estan fent costat a Harris. El diari posa l’exemple de David Hogg, un activista per l control d’armes i supervivent del tiroteig massiu de 2018 a Parkland (Florida), que ha convidat els seus seguidors a les xarxes socials a recaptar fons ràpidament per a Harris. Segons Hogg, arran de la seva crida a la xarxa X havia aconseguit s’han aconseguit recaptar 200.000 dòlars en donacions en només qüestió d’hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia