Política

Palin: 'Obama és amic dels terroristes'

La candidata a la vicepresidència pel partit republicà, Sarah Palin, ha acusat el candidat demòcrata a la presidència dels Estats Units, Barack Obama, de "mantenir relacions amistoses amb els terroristes". Palin ha llançat aquesta acusació en un discurs celebrat a Englewood, Colorado, per recaptar fons per a la campanya

"El nostre contrincant pensa que ell veu allò que passa a Amèrica, però la seva  visió és imperfecta, tan imperfecta que es va relacionar amb terroristes que estaven disposats a atemptar contra el nostre país", va etzibar Palin, que va rematar la seva ofensiva assegurant que Obama és un candidat que "inspira vergonya".

El comentari de la governadora d'Alaska ha estat qualificat de "frase política barroera" per l'equip de campanya d'Obama. Les enquestes apunten a un desavantatge clar del candidat republicà a la presidència, McCain, respecte al senador d'Illinois. És per això que Palin ha justificat aquest atac, perquè al seu parer, "arriba un moment en què ens hem de treure els guants".

Amb el foc creuat d'acusacions entre candidats, la cursa per la presidència dels Estats Units s'enfosqueix a ulls dels ciutadans, que ja van donar un toc d'alerta a republicans i demòcrates quan pretenien aprovar el pla de rescat bancari implicant tots els ciutadans en el seu pagament per la via impositiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.