Política

Síria acusa els EUA d'atacar el seu territori

Món

Quatre helicópteros dels Estats Units han atacat aquest diumenge una localitat siriana fronterera amb l'Iraq i han causat almenys vuit morts i un ferit, segons han informat fonts oficials de Síria. L'atac hauria estat confirmat per forces militars nord-americanes segons l'agència Associated Press. Altres fonts però, insisteixen en que no hi ha cap confirmació oficial per part dels Estats Units.  

El govern de Damasc ha informat, per mitjà de la televisió siriana i l'agència oficial de notícies Sana que l'atac ha tingut lloc a la província fronterera de Dir al Zur i han afegit que l'objectiu ha estat un edifici en construcció situat a la granja Al Sukariya, a la població de Abu Kamal.

"Els quatre helicòpters han llançat una agresió contra l'edifici civil en construcció i han disparat contra els treballadors", ha assegurtat la'agència informativa, que ha afegit que els helicopters dels Estats Units s'han endinsat fins a vuit quilòmetres en territori sirià.

Abu Kamal, a la riba de l'Eufrates i propera a la frontera ambl'Iraq, es considerada com una zona de pas utilitzada per insurgents iraquians.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.