Política

58 morts per un terratrèmol al Kirguizistan

Món

Almenys 58 persones han mort i cinquanta més han resultat ferides per un terratrèmol al sud-oest de Kirguizistan, ha informat el ministeri de Situacions d'Emergència d'aquest país centreasiàtic.

A la regió d'Osh, prop de la frontera amb Uzbekistan i Tadjikistan, el sisme ha arribat als 8 graus de magnitud en l'escala oberta de Richter.

El ministeri d'emergència ha informat que els equips de rescat es troben al lloc del sinistre i busquen supervivents entre les restes dels habitatges destruïts.

Les autoritats sanitàries han destacat les dificultats que estan tenint per atendre els ferits, ja que el centre mèdic més proper és a 76 quilòmetres de la localitat de Nura.

A la capital, Bixkek, el moviment tel·lúric ha marcat 4 graus però no ha causat destrosses. El sisme també s'ha deixat sentir a la veïna Tadjikistan i a la regió nord-occidental xinesa de Xinjiang, on no hi ha hagut víctimes mortals, segons fonts oficials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.