Política

Mascarell s'acosta a la Casa Gran

Política

L’exconseller de Cultura Ferran Mascarell, reconegut representant del maragallisme al PSC, farà aquesta setmana un gest d’aproximació a la Fundació CatDem, el motor de la Casa Gran del Catalanisme que impulsa CDC. Mascarell serà un dels oradors de la denominada Nit del Pensament, que la fundació ha organitzat per dimecres i en la qual s’atorgarà el dotzè premi Trias Fargas d’assaig polític.

La presència de Mascarell com a convidat en un acte de la Casa Gran no és la primera coincidència entre el polític socialista i aquesta fundació. Des de fa dies la web de CatDem mostra l’article de l’exconseller titulat Catalanisme vintiuncentista, publicat a l’AVUI, que va ser considerat d’interès pels promotors de la Casa Gran. Mascarell té previst fer dimecres una exposició sobre els assajos polítics, en una jornada en la qual també participaran el líder de CiU, Artur Mas, i el director de CatDem, Agustí Colomines. Des que va començar el projecte de Casa Gran, Colomines intenta obrir-la a intel·lectuals de diverses sensibilitats catalanistes, independentment del partit en el qual militen i amb diversos graus de participació.

La Casa Gran compta amb uns 170 intel·lectuals que hi col·laboren. Per ara l’àmbit del PSC es limitava a l’exdirector del Museu d’Història de Catalunya, Jaume Sobrequés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.