Política

Brown i Sarkozy es reuneixen a París per avaluar el resultat dels plans adoptats per la crisi

Món

El primer ministre britànic, Gordon Brown, i el president de França, Nicolas Sarkozy, es reuniran aquest dimarts a París per analitzar l'evolució de la crisi financera i la incidència de les mesures adoptades per les principals economies del planeta.

Després dels plans de rescat dels bancs i les accions de recapitalització, la cita que tindrà lloc a la residència de Versalles del mandatari francès a partir de les 17.30 hores té com a objectiu preparar les cimeres internacionals que els líders de la Unió Europea celebraran el pròxim 7 de novembre i la reunió convocada pels Estats Units una setmana després, el dia 15.

El Regne Unit i França han exercit un paper important en el diagnòstic de les mesures adoptades per altres Estats, per exemple l'adaptació dels paquets financers regulats per Londres a les seves realitats econòmiques nacionals, a partir de les propostes presentades pel ministre d'Hisenda britànic en la cimera dels responsables de Finances que es va fer a Washington, i el paper de París al capdavant de la presidència de la Unió Europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.