Política

Aznar nega ser el pare del fill de Rachida Dati

L’expresident espanyol José María Aznar va desmentir ahir en un comunicat oficial els rumors difosos per la premsa marroquina, que havia afirmat que era el pare del fill de la ministra francesa de Justícia, Rachida Dati.

Aznar va qualificar les informacions aparegudes a l’edició electrònica del diari marroquí L’Observateur com “una falsedat total i completa” i va donar instruccions “per emprendre accions legals de forma immediata” contra els mitjans que hagin originat o reproduït el rumor.

Durant els últims dies, l’embaràs de Rachida Dati havia aixecat una gran expectació a França. La ministra, soltera i sense parella coneguda, s’havia negat a fer cap comentari sobre el seu estat fins ahir, quan va confirmar l’embaràs al diari Le Monde. “Vull ser prudent perquè encara no està consolidat. Encara em trobo en un període de risc i tinc 42 anys”, va explicar.

A continuació, Dati hauria precisat que no pensava dir qui era el pare. “Tinc una vida privada complicada i no diré res sobre això”, hauria dit a Le Monde. La ministra va desmentir hores més tard haver pronunciat aquesta última frase, però ja era tard per aturar les especulacions sobre la identitat del pare de la criatura.

“El misteri ha estat revelat. No és marroquí ni francès. És espanyol. [...] Havia desaparegut de l’escena política. Ara sabem a què dedicava el seu temps d’oci”, publicava ahir L’Observateur, citant repetidament el nom d’Aznar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.