Política

El Parlament dóna llum verda als pressupostos amb els vots del tripartit

Política

El Parlament ha donat llum verda al projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2009 gràcies als grups que formen el tripartit (PSC, ERC i ICV-EUiA), que han votat contra les esmenes a la totalitat presentades per CiU, PP i Ciutadans. El govern preveu modificar els pressupostos un cop s'arribi a un pacte sobre el nou sistema de finançament amb el govern espanyol.

Els grups que donen suport al tripartit han rebutjat amb 69 vots les esmenes als pressupostos davant els 64 vots de CiU, PP i Ciutadans. Així, el projecte de llei del govern català ha tirat endavant i serà aprovat de forma definitiva en l'últim ple del mes de desembre.

En la seva intervenció per defensar els comptes de la Generalitat, el conseller d'Economia, Antoni Castells, ha assegurat que l'actual crisi econòmica fa "inajornable" un pacte sobre el nou model de finançament català.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.