Política

Cinc detinguts a Sant Sebastià en una marxa a favor dels presos d'ETA, prohibida pel departament basc d'Interior

Política

L'Ertzaintza ha detingut cinc persones aquest diumenge a Sant Sebastià, acusades de desordres públics, pels enfrontaments entre els antiavalots de la policia basca i simpatitzants de l'esquerra abertzale, a qui se'ls havia prohibit manifestar-se a favor dels presos d'ETA. Una sisena persona ha estat imputada per insults a l'autoritat, segons ha informat el Departament basc d'Interior.

Per la seva banda, sanitaris de la DYA han traslladat a l'hospital de Donostia un home de 50 anys que ha rebut una pilota al pit i n'han atès set més pels impactes de les llançades per l'Ertzaintza.

Prop de les 13:45 hores, centenars de persones han començat a desfilar pel Bulevard donostiarra, en sentit contrari a l'anunciat inicialment pel Moviment pro amnistia, organitzador de la manifestació, i prohibida pel Departament basc d'Interior, i on hi havien un centenar d'ertzaines per impedir el començament de la marxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.