Política

Hillary podria ser la pròxima secretària d'Estat nord-americana

Estats Units

Dos assessors del president electe dels Estats Units, Barack Obama, han informat que s'estudia el nom de la seva rival a les primàries del partit demòcrata i senadora per Nova York, Hillary Clinton, com a secretària d'Estat del futur govern nord-americà, segons ha informat la cadena NBC News.

Els que coneixen l'exprimera dama han insinuat que podria estar interessada en l'oferta, tot i que des de la seva oficina s'ha informat que qualsevol decisió sobre la formació de govern correspon a Obama i al seu equip.

Clinton va agafar ahir un vol a Chicago per motius personals, tal com va donar a conèixer un dels seus assessors, però no se sap si en aquest viatge s'ha reunit amb Obama, que encara viu a l'Estat d'Illinois.

Tot i això, altres demòcrates com el senador John Kerry i el governador Bill Richardson també estarien interessats a reemplaçar Condoleezza Rice com a secretària d'Estat del país, ha explicat la cadena nord-americana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.