Política

Hugo Chávez per sempre?

Món

El Consell Nacional Electoral (CNE) ha anunciat que divendres que ve anunciarà la data per fer el referèndum que permetria a Hugo Chávez presentar-se indefinidament a la reelecció de la presidència de Veneçuela, fet que li permetria optar a un tercer mandat en els comicis de l'any 2012.

La vicepresidenta del CNE, Yaneth Hernández, ha informat que estan a l'espera que l'Assemblea Nacional presenti formalment la sol·licitud d'esmena dels articles de la Constitució, per sotmetre'ls a una consulta i que siguin els veneçolans els qui decideixin si estan d'acord o no que s'estableixi la reelecció contínua del mandat presidencial i dels altres càrrecs d'elecció popular, com els governadors, alcaldes i legisladors nacionals i regionals.

Per la seva banda, Hernández ha avançat que la llei electoral estableix que, una vegada consignada la proposta del Congrés, el CNE té 30 dies per celebrar la consulta, i per això no es descarta que sigui el diumenge 15 de febrer quan es realitzi el referèndum, tal com ho va suggerir Chávez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.