Política

El PSC de Vilafranca del Penedès denuncia que CiU vol aconseguir l'alcaldia "a qualsevol preu"

Política

L'alcalde de Vilafranca, Francisco Romero (PSC), ha denunciat que la moció de censura que vol presentar CiU és una eina "contra el PSC i no a favor de Vilafranca" i que la formació vol aconseguir l'alcaldia "a qualsevol preu". Per Romero, la moció porta la ciutat a una "paràlisi" que fins ara no existia i ene què els principals perjudicats són els ciutadans i la institució, "que perd credibilitat gràcies a l'estil d'oposició de CiU".

Pels socialistes, la seva formació garanteix "millor" l'estabilitat al consistori i denuncia que la proposta de CiU no té "cap garantia". "Exigim a CiU que expliqui les propostes al ple perquè els ciutadans puguin decidir si és bo o dolent per Vilafranca", ha afegit Romero.

L'equip de govern exigeix a Regull que si disposa de les signatures necessàries, que presenti la moció de censura. Així mateix, l'equip reclama al portaveu de CiU que sigui transparent i expliqui el programa que ha pactat amb els altres grups. Altrament, a l'entendre de l'alcalde, Pere Regull estaria "amagant pactes obscurs que s'han fet d'esquena a la ciutadania".

"Si CiU pretén ser equip de govern, Regull hauria de començar per fer gala de la transparència que tant reclama i explicar negre sobre blanc què ha pactat amb els altres grups que li han de donar suport", ha afirmat l'alcalde, Francisco Romero.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.