Política

La CUP donarà suport a la moció de censura de CiU contra l'alcalde de Vilafranca del Penedès

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) donarà suport a la moció de censura que CiU té la intensió de presentar contra l'actual alcalde de Vilafranca del Penedès, Marcel Esteve (PSC). Així ho ha ratificat l'assemblea de militants celebrada aquest dimecres a la nit.

Amb el suport dels dos regidors de la CUP, el vot encara per confirmar del regidor d'ERC i el dels vuit regidors de CiU, la moció de censura prosperaria i, per tant, caldria nomenar un nou alcalde a l'ajuntament.

La CUP justifica aquesta decisió per la "inoperància" i la "greu crisi" política i institucional que afirmen que viu el consistori i expliquen que la moció de censura és l'única eina legal per fer-hi front.

Malgrat el suport a una eventual moció de censura, la CUP manté que no vol entrar a formar part de l'equip de govern sinó que continuarà treballant "des de l'oposició" per tirar endavant la seva proposta de progrés i transformació social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.