Política

Joaquim Nadal considera que la negociació pel traspàs de Rodalies està "madura"

Rodalies

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha celebrat aquest dissabte que el traspàs de Rodalies a la Generalitat sigui una prioritat per al ministre de Foment, José Blanco, i ha dit que espera accelerar la negociació en la pròxima reunió que mantindrà amb el nou ministre.

En declaracions a Catalunya Informació, Nadal ha explicat que el traspàs està "bastant madur", i que hi ha "un principi d'acord en algunes qüestions pendents", que es poden arranjar parlant i negociant a fons.

"Després començarà una feina en profunditat per concretar el model i la forma del traspàs, punt a punt, tema a tema, sabent que aquest és el traspàs més complex i el més important que es farà aquesta legislatura", ha resumit.

Blanco havia anunciat prèviament que el traspàs es faria "en uns mesos", i ha assenyalat que la setmana vinent es desplaçarà a Barcelona per parlar amb el president de la Generalitat, José Montilla, sobre aquesta qüestió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.