Política

Touriño, Feijóo i Quintana voten pel "futur" de Galícia

Els principals candidats a la Xunta de Galícia, Emilio Pérez Touriño (PSdG-PSOE), Alberto Núñez Feijóo (PP) i Anxo Quintana (BNG) han votat aquest matí a la mateixa hora (11h) però en tres localitats diferents, a  Santiago de Compostel·la, Vigo i Allariz, . Tots tres han demanat la participació de la ciutadania per decidir el "futur" de Galícia.

Touriño ha dit que la jornada electoral serà positiva per a Galícia i ha assegurat que està disposat a assumir "el futur de Galícia amb el vot". S'ha mostrat convençut de que durant la jornada "hi haurà una participació alta, una mobilització massiva, en un dia de festa, de democràcia, de transformació i de futur".

Per la seva banda, Anxo Quintana ha expressat l'esperança de que l'exercici lliure i democràtic "serveixi per una nova etapa de progrés al nostre país".

Alberto Núñez Feijóo ha demanat als gallecs que "parlin amb claredat" a les urnes. Feijóo ha destacat la importància d'uns comicis en què es decideix el govern dels pròxims quatre anys, un període "clau", ha dit, per a Galícia. En aquest marc, ha recordat la situació econòmica en què es troba el país i ha afirmat que aquest territori precisa d'un govern "fort" per sortir de la crisi.


 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.