Política

Els opositors tailandesos comencen a retirar-se de la seu del govern a Bangkok

Els manifestants antigovernamentals tailandesos han començat a abandonar els voltants de la seu del govern. Els líders opositors han demanat als seus seguidors que acabin amb aquesta mobilització que exigeix la dimissió de l'executiu tailandès.

La retirada ha començat després que els caps de les protestes s'hagin reunit amb el responsable de la policia. Els dirigents del Front Unit per a la Democràcia i Contra la Dictadura, format pels seguidors de l'exprimer ministre tailandès, Thaskin Shinatrawa, han decidit abandonar la rodalia del palau governamental, on hi ha una forta presència policial, per no posar en perill la seguretat dels activistes.

Els disturbis dels últims dies han causat dos morts i un centenar de ferits a Tailàndia. Els anomenats "camises vermelles" són seguidors de l'exprimer ministre Thaksin Shinawatra i reclamen la dimissió de l'actual primer ministre i la convocatòria d'eleccions.

Des que fa quatre anys l'exèrcit va derrocar Shinawatra, Tailàndia viu en una inestabilitat constant, i ha tingut cinc primers ministres els últims dos anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.