Política

Una baixa de Clinton força a negar que tingui la grip

“No té la grip, l’únic que li passa és que està una mica cansada i demà [avui per al lector] tornarà a la feina” ha assegurat el portaveu del departament d’Estat, Robert Wood

La secretària d’Estat nord-americana, Hillary Clinton, va anul·lar ahir totes les seves cites, afectada d’al·lèrgies. La notícia va disparar, de seguida, tot de rumors sobre un possible contagi de la grip nova que van ser tallats d’arrel pel portaveu del departament d’Estat, Robert Wood. “No té la grip, l’únic que li passa és que està una mica cansada i demà [avui per al lector] tornarà a la feina”, va explicar el portaveu, que va afegir que “pateix al·lèrgies”.

La cap de la diplomàcia nord-americana s’havia de reunir ahir amb el seu homòleg suec, Carl Bildt, així com amb el ministre d’Exteriors armeni, Eduard Nalbandian. Aquestes dues cites es van ajornar fins avui, segons va explicar el portaveu de Clinton.

Segons les xifres de les autoritats sanitàries nord-americanes, als Estats Units hi havia confirmats fins ahir a la tarda 226 casos de grip A (H1N1), registrats a més de la meitat dels Estats del país.

La Casa Blanca va anunciar la setmana passada que un membre de la delegació que va acompanyar a Mèxic el president, Barack Obama, havia contret, probablement, la grip nova en aquest país a l’abril. Ara ja se n’ha recuperat. De tota manera, la secretària d’Estat nord-americana no va acompanyar el president en aquell viatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.