Societat

Alumnes de l'Escola d'Art d'Olot no van a classe durant 10 dies perquè una companya té la grip nova

El centre suspendrà les classes fins al 13 de maig i tant alumnes com professors s'hauran de quedar a casa i preferiblement, sense rebre visites

Els alumnes de primer curs de l'assignatura de disseny interior de l'Escola d'Art d'Olot no aniran a classe fins d'aquí a deu dies per evitar contagiar-se d'una de les alumnes del grup que té el virus de la grip nova.

La decisió l'ha pres el Departament de Salut que ha demanat al centre que suspengui les classes fins el proper 13 de maig. Aquesta prohibició també afecta cinc professors als quals se'ls ha donat de baixa. Tant alumnes com docents s'estaran aquests dies a casa i se'ls ha recomanat que rebin el mínim de visites possibles.

Segons el Departament de Salut, aquest procediment és el que es segueix en tots els casos on hi ha sospites o casos confirmats de grip nova. En aquestes ocasions, el Departament de Salut engega un estudi de contactes fent proves a les persones que han tingut una relació més estreta amb el malalt en els darrers set dies. A aquestes persones, se'ls recomana estar-se deu dies a casa, amb la mascareta posada i prendre una profilaxi. Se'ls demana també que si tenen algun símptoma relacionat amb la nova infecció avisin ràpidament al departament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.