Política

Ibarretxe, ratificat com a candidat a les eleccions del març, demana a ETA que "marxi"

Política

El lehendakari, Juan José Ibarretxe, que aquest dissabte ha estat ratificat per l'assemblea nacional del PNB com a candidat a la reelecció en les pròximes eleccions basques, ha exigit a ETA que "marxi de les nostres vides" i ha dit que treballarà en la defensa de "tots els drets humans". Ibarretxe ha assegurat que la banda terrorista "no només sobra i destorba, sinó que a més mata, embruta i taca el nom del poble basc al món".

L'assemblea nacional del PNB, reunida aquest dissabte al matí a Vitòria, ha aprovat per unanimitat les llistes de les persones que es presentaran a les eleccions basques del març del 2009, i ha designat Ibarretxe com a candidat a lehendakari.

Ibarretxe, que es presenta per quarta vegada consecutiva a presidir l'executiu basc, encapçala la llista electoral per Àlaba, mentre que el president del PNB a Guipúscoa, Joseba Egibar, ocupa el primer lloc de la candidatura per aquesta província, i Izaskun Bilbao lidera  la de Biscaia.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.