Política

Ni piu de l'SMS de Daniel Sirera

El grup parlamentari del PP es reuneix per primera vegada després de l'incident, sense que ni el president del grup ni els crítics mencionin la polèmica. Sirera farà avui la pregunta a Montilla en la sessió de control

Ni piu de l'SMS de Daniel Sirera en què desqualificava el PP amb una frase tan espontània com despectiva. El grup parlamentari popular, en la primera reunió després de la polèmica, va optar ahir per fer pinya i no furgar més en la dura frase "aquest partit és una merda", que deia el missatge. Cap dels presents va posar-ho sobre la taula, com si fos tabú.

Sirera, que presideix el grup de diputats populars, no va treure la qüestió en cap moment. Només es va dedicar a preparar el plenari d'avui. Tampoc els diputats crítics van demanar explicacions a Sirera, tot i que dies enrere hi estaven molt disposats, en ple malestar per les crítiques llançades pel seu president de grup.

Ni tan sols ho va fer la portaveu parlamentària popular, Dolors Montserrat, que havia demanat la dimissió del president del grup. Cap dels diputats vinculava fer pinya al fet que les aigües ja estan prou mogudes al PP amb el cas Gürtel. "En un grup parlamentari en el qual la meitat ni se saluda amb l'altra meitat, més val no remenar més les coses", es justificava en canvi un diputat crític amb la direcció. A la reunió no hi va assistir la líder del partit, Alícia Sánchez-Camacho, però sí el secretari general dels populars catalans, Jordi Cornet, com fa habitualment.

Sirera farà avui la pregunta al president José Montilla a la sessió de control, tot i la polèmica de l'SMS.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.