Política

Daniel Sirera: "No podem convertir el Parlament en un 'Gran Hermano'"

L’expresident del PP de Catalunya diu que no pensa el que va escriure ahir en un SMS fotografiat per l'AVUI en què afirmava, literalment: "Este partido es una mierda"

"No podem convertir el Parlament en un Gran Hermano", són les paraules del diputat del Partit Popular de Catalunya, Daniel Sirera, després de veure publicada a l'AVUI una fotografia d'un SMS seu en què literalment deia: "Este partido es una mierda".

Concretament, i en declaracions a Catalunya Ràdio, Sirera ha dit: "Això és una intromissió intolerable a la correspondència privada d'un ciutadà d'aquest país. No podem convertir el Parlament en un Gran Hermano".

I dit això, l'expresident del PP català ha anunciat que aquest matí ha donat instruccions als advocats "perquè estudiïn la possibilitat de presentar una querella contra el diari AVUI per una intromissió a la intimitat, en aquest cas, per la violació d'una correspondència a través d'un SMS".

La fotògrafa del diari que va prendre la imatge assegura que Sirera la va veure. "Estava assegut a l'última cadira de la primera fila, la que dóna al passadís per on s'entra, i jo era l'única fotògrafa que hi havia a l'hemicicle", detalla.

Sirera ha argumentat que la fotògrafa no va capturar el missatge sencer, on parlava del fet que no s'hagués presentat a l'últim congrés del partit per presidir-lo.

"Volia dir que no podia posar persones que estimo i valoro en la tessitura d'haver-me de seguir, en el cas que m'hagués presentat en aquell congrés. Vaig valorar-ne la possibilitat, com també va fer el senyor Fernández Díaz, i vaig decidir no presentar-m'hi per evitar que el partit es trenqués en dos", informa el diputat popular.

I és que, al seu entendre, "s'ha d'assumir que en política de vegades hi ets i de vegades no hi ets. Jo ho tinc molt clar".

Amb tot, Sirera ha remarcat: "Molta gent em coneix en aquest país i sap perfectament que per mi el Partit Popular no és cap merda, forma part de la meva vida i, per tant, no puc renegar d'un partit que estimo, que treballo per a ell i per a les seves idees a Catalunya, que no és precisament fàcil".

Per acabar, ha advertit: "Penso partir-me la cara perquè el PP i la senyora Camacho treguin el millor resultat possible en les properes eleccions".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estats Units

Trump fa el seu primer discurs a l’aire lliure després de l’atemptat

Barcelona
Guerra a Gaza

Els mediadors posposen les negociacions d’una treva a la Franja

Barcelona
política

Torra demana a Puigdemont que faci una “reflexió” sobre si ha de plegar

prada
guerra a gaza

Mor un alt comandant del braç militar d’Al-Fatah en un atac israelià al Líban

barcelona
Política

Juan Jurado, nou alcalde d’Esparreguera, en substitució d’Eduard Rivas

Esparreguera
Política

Montblanc fa eleccions a les pedanies per escollir representants

Montblanc
guerra a gaza

Israel mata almenys mig centenar de persones a la Franja

barcelona
política

El finançament ja fa saltar espurnes entre ERC i el PSOE

barcelona
política

Últim traspàs de carteres: Paneque rep la de Transició Ecològica

barcelona