Política

22 alcaldes socialistes defensen la constitucionalitat de l'Estatut

S'han concentrat davant el Parlament i han fet pública una declaració a favor de la constitucionalitat del text

Un total de vint-i-dos alcaldes socialistes de Catalunya s'han concentrat avui davant el Parlament i han fet pública una declaració a favor de la constitucionalitat de l'Estatut, segons ha informat el PSC.

El secretari de política municipal del PSC i alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha dit que "nosaltres com a alcaldes i alcaldesses volem estar en aquesta defensa al costat de les institucions del Parlament de Catalunya, el govern de la Generalitat i el seu president, que ha defensat en veu ben alta la constitucionalitat de l'Estatut".

"Avui la nostra prioritat és l'Estatut", ha afegit l'alcalde de Barcelona, poc abans de llegir la declaració elaborada pels alcaldes socialistes.

"Defensem l'Estatut perquè és la millor manera de defensar els interessos de tots els ciutadans i ciutadanes de tot Catalunya", ha dit Hereu, que considera que l'Estatut "és la millor manera d'ampliar l'autogovern de Catalunya i també és la millor manera d'ampliar el coneixement, els recursos i les competències dels ajuntaments de Catalunya".

L'alcalde de Barcelona també s'ha referit a la "unitat de la societat catalana en la defensa de l'Estatut" i ha assegurat que "la defensa de l'Estatut és la via majoritària a Catalunya".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.