Política

Un presumpte etarra dispara contra un gendarme francès i el fereix en una mà

Un segon etarra ha ajudat a fugir l'autor del tret, sorprès quan intentava robar un cotxe

Un membre de la Gendarmeria francesa ha resultat ferit de bala en una mà a conseqüència d'un tret que ha disparat un presumpte membre d'ETA al departament de Lozère, a Occitània, segons han informat fonts de la lluita antiterrorista.

Segons les primeres versions dels fets, després de ser sorprès per una parella de gendarmes, l'etarra que estava robant el cotxe a Saint-Énimie ha baixat del vehicle i ha disparat contra l'agent, que ha resultat ferit en una mà. Després, ha aconseguit fugir amb un cotxe que ha aparegut al lloc dels fets i que conduïa un segon etarra, segons fonts de la lluita antiterrorista.

Es tracta del segon enfrontament entre etarres i gendarmes en poc més de quinze dies. El 25 d'abril passat, dos etarres van emprendre una fugida al terme municipal de Nievre (departament 58, al centre de França) després de ser denunciats pel propietari d'una benzinera per haver marxat sense pagar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.