Política

Rajoy a Zapatero: "Jugar a ser Chávez o al peronisme és una cosa que no li convé a Espanya"

El president del PP critica que el president espanyol impulsi la pujada d'impostots "més gran de la democràcia" i negui que es farà a costa "de les classes mitjanes i treballadores"

El president del PP, Mariano Rajoy, ha censurat aquest dissabte al president del govern espanyol per "obligar" al comitè federal del PSOE a "sumar-se a l'error" de la seva política econòmica, i l'ha etzibat: "Jugar a ser (Hugo) Chávez o al peronisme és una cosa que no li convé a Espanya".

A l'acte de proclamació d'Alícia Sánchez Camacho com a candidata del PP català a la Generalitat, el dirigent popular s'ha referit així al tancament de files del PSOE al voltant de la gestió econòmica del govern de Madrid i del seu president, José Luis Rodríguez Zapatero.

"Zapatero s'entesta en l'error, que és el més greu que està passant amb la política econòmica a Espanya, i avui obliga a tots els seus companys al comitè Federal a que se sumin a l'error. I així no se'n va enlloc. Rectificar no costa res", li ha replicat.

També Rajoy ha criticat que Zapatero impulsi la "major pujada d'impostos de la democràcia" i negui que es farà a costa de les "classes mitjanes i treballadores", i tot seguit li ha advertit: "Jugar a ser Chávez o al peronisme és una cosa que no li convé a Espanya".

Rajoy ha subratllat que el PP està disposat a assolir acords en matèria econòmica amb el govern espanyol, i ha posat com a exemple d'això la lluita contra el terrorisme o la política de defensa, però ha deixat clar que el seu partit no pot ser "còmplice d'una política econòmica absurda".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.