Política

Declaren culpable d'assassinat l'únic autor dels atemptats de Bombai que en va sortir viu

La presidenta de la comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, i l'exeurodiputat de CiU Ignasi Guardans van ser dos dels afectats per l'onada d'explosions

Un tribunal indi ha declarat aquest dilluns culpable d'estar implicat en els atemptats de Bombai el novembre del 2008 el pakistanès Mohammad Ajmal Kasab, l'únic integrant del comando assaltant que va ser detingut amb vida.

Kasab ha estat acusat de 86 càrrecs, entre els quals hi ha el de portar a terme una guerra contra l'Índia i el d'assassinat.

Un mínim de 166 persones van morir en els atacs perpetrats per uns deu milicians pakistanesos, membres del grup islamista Lashjar-e-Taiba, durant tres dies contra diferents edificis, inclosos dos hotels de luxe.

La presidenta de la comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, i l'exeurodiputat de CiU Ignasi Guardans van ser dos dels afectats per l'onada d'explosions a Bombai, quan participaven en una visita a la capital econòmica de l'Índia en dues delegacions diferents. Tant la dirigent del PP com Guardans van sortir il·lesos dels atemptats, que van viure de molt a prop.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.