Política

El Pakistan deté el suposat 'cervell' dels atemptats de Bombai

Islamabad

Les forces de seguretat pakistaneses han detingut el suposat cervell dels atemptats a la ciutat índia de Bombai durant una batuda en un campament del grup milicià Lashkar i Taiba (LeT), segons ha informat una font de Jamaat ud Dawa (JuD), una organització benèfica vinculada amb el grup insurgent. No hi ha hagut confirmació oficial de l'operació en el campament.

La citada font ha explicat que Zaki ur Rehman Lakhvi va ser arrestat juntament amb altres quatre persones després de la intervenció de les forces de seguretat en un campament utilitzat per LeT al Caixmir, que l'Índia l'assenyala com a principal sospitosa de cometre els atemptats de Bombai.

Zaki ur Rehman Lakhvi, un dels caps d'operacions de LeT, ha estat nomenat un dels capitosts dels atemptats de Bombai, segons el que s'ha dit en els interrogatoris per l'únic terrorista arrestat a la ciutat índia.

Per la seva banda, fonts dels serveis d'intel·ligència han afirmat que un total de sis homes més han estat detinguts, però no ha volgut donar els seus noms.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.