Política

Unes 800 persones omplen de gom a gom les Cotxeres de Sants per escoltar Carretero

El líder de Reagrupament reuneix afiliats i associats potencials a la seva futura candidatura i reitera que vol presentar-se a les eleccions del 2010. Heribert Barrera fa costat a l'exonseller amb la seva presència en l'acte

Les Cotxeres de Sants plenes de gom a gom, amb unes 800 persones, han rebut aquest dimarts al vespre Joan Carretero en l'acte de presentació a Barcelona del que, per ara, és la seva associació. Com ja ha fet en altres comarques, sense gaire repercussió mediàtica, ha comparegut davant dels afiliats i dels interessats a adherir-se al seu moviment per exposar la seva idea de presentar una candidatura "d'ampli espectre" a les eleccions al Parlament de 2010, amb l'objectiu “d'articular una alternativa política de cara al 2010” amb l'objectiu d'acabar portant la cambra catalana a declarar la independència.

Tot i que l'acte era privat, obert només als interessats a participar del moviment però no a les càmeres i les gravadores dels periodistes, l'exconseller i ja exmilitant d'ERC ha atès la premsa abans d'entrar a l'acte. Ha reiterat la seva intenció de presentar-se a les eleccions de 2010 i ha fet una "crida" als independentistes perquè es "reagrupin". També s'ha negat a comentar la campanya de les europees, que ha assegurat que no segueix. "No faré propaganda gratuïta a ERC", ha puntualitzat.

Per a la presentació, Carretero ha comptat amb la presència d'Heribert Barrera, que ja li va donar suport explícit en un article publicat a l'AVUI.cat i que aquest dimarts s'ha assegut al costat de l'exconseller. Carretero ha posat  com a prioritats ideològiques del moviment “la declaració unilateral de la indepèndencia per part del Parlament” i “la regeneració política”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Regne Unit

El govern britànic avançarà els alliberaments per evitar el col·lapse de les presons

Barcelona

Desestimen la petició de posar una pantalla per la final de l’Eurocopa

GIRONA
judicial

La fiscalia s’oposa a amnistiar a un manifestant ja condemnat i empresonat

barcelona
RÚSSIA

Putin avisa Kíiv sobre atacs amb armes dels aliats endins del territori rus

BARCELONA
política

El Suprem no admet les denúncies contra Yolanda Díaz per reunir-se amb Puigdemont a Brussel·les

BARCELONA
ESTAT ESPANYOL

El PSOE amplia a 2,7 punts el seu avantatge sobre el PP, segons el CIS

BARCELONA
política

“Protestarem sempre que calgui”

barcelona
GUERRA A GAZA

Més de 6.000 desapareguts des de l’inici dels atacs israelians a la Franja

BARCELONA
REGNE UNIT

Quatre migrants moren en un nou naufragi al canal de la Mànega

BARCELONA