Política

El jutge manté la imputació a Camps per un delicte de suborn després d'escoltar la seva declaració

El president de la Generalitat valencia ha sortit del Palau de Justícia "content d'haver explicat la veritat". A fora, defensors i detractors del dirigent popular l'han rebut entre aplaudiments i xiulets

El jutge ha decidit mantenir la imputació per un delicte de suborn al president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, després de la seva compareixença al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV). D'aquesta manera, la causa pel cas Gürtel segueix el seu curs, segons ha informat el TSJPV. En unes breus declaracions davant dels mitjans de comunicació a la sortida de la seva declaració, Camps s'ha mostrat "molt content i satisfet d'haver explicat la veritat" i ha desitjat que el cas vagi "tan bé i tan ràpid com sigui possible".

Als voltants de la seu del TSJV, s'hi han concentrat prop de 150 persones per donar suport al president valencià i uns 100 detractors. Tot i que els dos grups estaven separats, no s'han pogut evitar algunes escenes de tensió.

Un dels moments tensos ha estat quan un partidari de Camps s'ha acostat a un membre del sindicat Intersindical i li ha estripat una pancarta en la qual denunciava la privatització de l'educació i la sanitat al País Valencià. També s'han pogut veure pancartes com Amiguito del alma recordant a com Camps es referia a Álvaro Pérez, conegut com el Bigotes' Durant aquests moments de tensió, la policia no ha detingut cap persona i només ha identificat un dels detractors del president valencià després d'encarar-se amb un partidari de Camps a les immediacions del tribunal.

Camps, que ha comparegut davant del jutge uns 45 minuts, ha estat el primer en declarar aquest dimecres. A continuació, ho han fetl'excap de gabinet de la conselleria de Turisme, Rafael Betoret,i el gerent d'Orange Market, Álvaro Pérez, el Bigotes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.