Política

El sastre José Tomás arriba al tribunal per declarar com a testimoni

Hauria fet vestits al president Camps per un valor de 12.000 euros que pagava l'empresa Orange Market a canvi de l'adjudicació de contractes

El sastre José Tomás, que aquest dijous ha prestat declaració en qualitat de testimoni davant del magistrat instructor del cas Gürtel al Tribunal Superior de Justícia del País Velencià (TSJPV), ha arribat a l'alt tribunal a les 10.50 hores en un taxi acompanyat per un equip de televisió de la cadena Cuatro, amb un càmera que viatjava de copilot, i un redactor a la part del darrere del vehicle.

El sastre, que ja ha prestat dues declaracions davant del jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón, que va iniciar la investigació de la qual ha traslladat una part al TSJPV en haver-hi aforats valencians, ha assegurat als mitjans de comunicació que està "molt tranquil" i que "per descomptat" respondria totes les preguntes que li formulessin les parts.

Tomàs hauria fet vestits per al president Francisco Camps per un valor de 12.000 euros que hauria pagat l'empresa Orange Market a canvi de rebre favors polítics, bàsicament l'adjudicació de contractes.

Aquesta és la primera declaració d'un testimoni davant del magistrat instructor del cas Gürtel al TSJPV, que també ha demanat la compareixença com a testimonis de totes les persones que han autoritzat contractes entre l'administració de la Generalitat valenciana i l'empresa Orange Market S.L, i dels qui van formar part de les taules de contractació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.