Política

Montilla llueix pacte al Parlament

El president de la Generalitat ha acceptat mantenir amb Artur Mas un cara a cara monogràfic sobre finançament al ple de la setmana que ve

El president català, José Montilla, ha lluït avui al Parlament el recent acord en finançament, ha agraït la feina d'ICV i, especialment d'ERC. A més, Montilla ha acceptat mantenir amb el líder de CiU, Artur Mas, un cara a cara monogràfic. Mas ha desafiat Montilla a protagonitzar amb ell el ple previst per a la setmana que ve (22 i 23 de juliol), i ha reclamat que el govern li faciliti el "sistema de càlcul" que utilitza per deduir que Catalunya rebrà entre 3.650 i 4.000 milions d'euros addicionals amb el nou model.

L'acord entre la Generalitat i el govern espanyol en matèria de finançament ha monopolitzat la sessió de control del Parlament, en què Montilla ha recordat que, només en el primer any d'aplicació (2009), el tripartit ha aconseguit "vuit vegades més" que el que va aconseguir CiU quan va pactar amb el govern del PP.

Advertència de Montilla a CiU
A la sessió de control al president al Parlament, Montilla també ha advertit  Mas que "està a temps" de sumar-se a l'acord de finançament en comptes de ser l'única força catalana en contra del pacte a més del PP.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.