Política

Romeva insta a "marcar gols a la dreta" per canviar el rumb d'Europa

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions europees ha carregat contra els anuncis dels socialistes, ja que el 80% de les polítiques aprovades al Parlament Europeu han estat un acord entre socialistes i populars

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions europees, Raül Romeva, ha donat el tret de sortida a la campanya instant a "marcar els gols a la dreta" per canviar el rumb d'Europa, que va cap a "una deriva absolutament preocupant".

En un sopar al casal de gent gran de Sant Feliu de Llobregat, feu dels ecosocialistes, Romeva ha advertit del risc del vot útil i ha carregat contra els anuncis dels socialistes en què hi apareix Alejo Vidal-Quadras (PP), ja que el 80% de les polítiques aprovades al Parlament Europeu han estat un acord entre socialistes i populars.

El president de la formació i conseller d'Interior, Joan Saura, també ha dit que són les eleccions més importants dels últims anys perquè del seu resultat "en dependrà la sortida a la crisi" i el futur dels pròxims 25 anys d'Europa.

La número 2 de la coalició, Núria Lozano, ha dit que cal que la seva formació sigui a l'Eurocambra perquè s'hi reflecteixi la veu dels treballadors i dels qui estan patint la crisi.

A l'acte hi han assistit 250 persones i Romeva ha tingut el suport també del secretari general del partit i portaveu ecosocialista al Congrés, Joan Herrera; el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i el coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles. També hi ha anat, després del sopar, la tinent d'alcalde de Barcelona, Imma Mayol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Llum verd a la tramitació exprés de la reforma del reglament del Parlament

barcelona
política

L’estratègia d’ERC s’ha decidit els darrers anys sense Junqueras

barcelona
política

Abstenció de la Generalitat en menors immigrants a repartir

madrid
opinió

Kosova desemmascara el ‘Sánchez style’

Diputat de Junts al Congrés
Josep Maria Viladomat
Cap de l’oposició a l’Ajuntament de Sarrià de Ter (ERC)

“A Sarrià de Baix li cal tenir activitat o un centre de dia”

Sarrià de Ter
MEDITERRANI

Xipre, una partició enquistada

Barcelona
Estat espanyol

Vox dona per trencats els pactes amb el PP pel repartiment de migrants

Barcelona
ESTAT FRANCÈS

Macron no rellevarà Attal fins que no s'asseguri la governabilitat

BARCELONA
ESTATS UNITS

Els líders aliats defensen el “camí irreversible” d’Ucraïna cap a l’OTAN

Barcelona