Política

Maria Antònia Munar abandona la política per la seva implicació en escàndols de corrupció

La dirigent d'Unió Mallorquina deixarà la presidència del Parlament Balear "amb efectes immediats" arran de la seva implicació en el cas Maquillatge

La presidenta del Parlament Balear, Maria Antònia Munar, ha anunciat aquest divendres la seva renúncia com a diputada "amb efectes immediats" i la retirada de la vida política, arran de les acusacions que ha formulat contra ella l'exconseller de Turisme Miquel Nadal, pel cas Maquillatge.

Malgrat negar que les afirmacions de Nadal siguin certes, Unió Mallorquina ha anunciat per mitjà d'un comunicat la decisió de la que havia estat la presidenta del partit. El comunicat assegura que Munar "sempre ha actuat des de la més absoluta legalitat i d'acord amb l'ètica política".

Això no obstant, Munar ha afirmat que renuncia al Parlament "per responsabilitat política" i "amb efectes immediats". Munar va ser elegida presidenta de la cambra balear arran de les eleccions de 2007, gràcies al pacte amb el PSIB. El cas Maquillatge afecta presumptes irregularitats ocorregudes durant la legislatura passada en el Consell de Mallorca, en relació a contractes signats entre el Consell -governat per PP i Unió Mallorquina- i diverses productores audiovisuals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.