Política

El govern ratifica la seva posició i considera "un tema totalment tancat" les paraules de Maragall

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques ha anunciat que dimecres que ve, dia 24 de febrer, Montilla compareixerà al Parlament, a petició pròpia, per la situació econòmica

Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques, ha manifestat en roda de premsa posterior al consell de govern de cada dimarts que la polèmica generada per les declaracions d'Ernest Maragall la setmana passada és un “tema totalment tancat”.

Segons Nadal, el president de la Generalitat ha fet un breu esment a aquest debat i ha dedicat “especial atenció” al fet que dimecres que ve el govern compareixerà a petició pròpia al Parlament a un debat monogràfic de la situació econòmica del país.

Nadal ha emfatitzat que és l'economia el que “realment preocupa” als ciutadans.

Al consell també s'ha fet especial atenció, segons Nadal, al fet que no continua la ponència sobre la llei electoral pel bloqueig fet per CiU. Nadal ha acusat el principal partit de l'oposició de continuar impedint el desenvolupament d'aquesta llei “per un càlcul purament” electoralista i els ha retret que en els 23 anys que van liderar el govern no fessin res en aquest sentit.

Per apaivagar les constants referències que se li han fet respecte a les declaracions d'Ernest Maragall en què parlava d'una Catalunya “fatigada” de tripartit, el conseller d'Obres Públiques ha reiterat que el govern català té el seu pla i que té una “clara voluntat” de donar resposta als projectes que tenen. I és que “no hi ha ni desgast ni cansament, sinó tot el contrari” ha conclòs.

En la mateixa línia també ha llançat un clar missatge a l'oposició: “El país real, el país que es palpa, és un país molt més sòlid” del que alguns volen transmetre des de l'oposició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.