Política

ERC, CDC i CUP fan pinya en el referèndum d’Arenys

Colom, Simó, Titot i Fàbregas celebren un acte dissabte instant a votar en la consulta

La consulta per la independència que promou Arenys de Munt per al proper 13 de setembre rebrà el suport d’alguns dirigents destacats dels partits que avalen el referèndum. Les formacions –amb l’excepció del PSC, que hi va votar en contra durant el ple del mes de juny i ahir es va reafirmar en la seva oposició amb un comunicat– participaran en un míting de caràcter unitari que se celebrarà dissabte que ve a les set de la tarda a la sala municipal de la localitat del Maresme. Amb la presència de líders polítics de renom es vol esperonar els arenyencs a votar de manera massiva i a menystenir l’anhel de la Falange de boicotejar la consulta amb la manifestació que tenen previst realitzar el mateix dia i que el departament d’Interior no ha prohibit.

El president de l’àmbit d’immigració de CDC i conseller nacional d’aquesta formació, Àngel Colom, serà el representant convergent que prendrà la paraula el dissabte. Esquerra hi envia la portaveu al Parlament, Anna Simó, mentre que el grup d’Arenys de Munt 2000, que ostenta l’alcaldia, ha convidat el president de l’Entesa de Progrés Municipal (EPM), de la qual formen part i que està coalitzada amb ICV. El representant de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), que és qui ha abanderat la iniciativa amb el Moviment Arenyenc per a l’Autodeterminació (MAPA) serà l’exlíder de Brams Francesc Ribera, Titot, berguedà cantant del grup Aramateix. Josep Manel Ximenis, regidor de la CUP i membre de la comissió organitzadora, confia que l’acte “fomentarà la mobilizació”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.