Política

Maulets es manifestarà el dia del referèndum a Arenys de Munt

El grup ho considera necessari perquè "tot i ser simbòlica" la consulta "ens acosta a l'objectiu de la llibertat de la nostra nació"

Maulets ha convocat una manifestació en suport al referèndum independentista d'Arenys de Munt el 13 de setembre que ve. El grup ho considera necessari perquè la consulta és "molt positiva" i "encara que sigui simbòlica, ens acosta a l'objectiu de la llibertat de la nostra nació".

En un comunicat, l'associació matisa que amb aquesta concentració –a les 10.30h a la Riera d'Arenys– també es vol mostrar "el rebuig a qualsevol intent de sabotejar la consulta, doncs algun grupuscle feixista ja ha mostrat la seva intenció de fer-ho".

Segons Maulets, després de la manifestació s'organitzaran actes i activitats, les quals encara no s'han determinat.

Aquesta no serà la única concentració del pròxim dia 13 a Arenys de Munt, ja que la Falange ja va anunciar que es manifestaria per protestar per "la cessió d'instal·lacions municipals a diferents associacions independentistes que pretenen portar a terme aquest mateix dia un simulacre de referèndum per la independència de Catalunya".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.