Política

Romeva critica la complicitat de Zapatero i Berlusconi a la final de Roma

El president espanyol i l'italià es van reunir ahir a Roma i després van coincidir a la mateixa filera de la llotja durant la final de la Lliga de Campions d'ahir dimecres

El candidat d'ICV-EUIA a les eleccions europees, Raül Romeva, creu que és contradictori que el PSC utilitzi la imatge de Silvio Berlusconi com a reclam publicitari contra els partits de dretes, i que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, tingui complicitat amb ell.

Tot i el contingut de les pancartes i els cartells del PSC que alerten què molts grans líders de la dreta europea i mundial -Berlusconi, Aznar o Bush entre d'altres- van provocar la crisi, Romeva considera que les imatges del president italià fent broma amb Zapatero a la llotja de l'estadi olímpic de Roma durant la final de la Lliga de Campions "demostren que aquesta complicitat existeix en molts aspectes".

El candidat ecosocialista ha realitzat aquestes declaracions al Prat de Llobregat (Baix Llobregat), on ha visitat les obres de la dessalinitzadora de la Conca del Llobregat acompanyat de l'alcalde de la localitat, Lluís Tejedor (ICV-EUIA) amb el propòsit de presentar els aspectes de consum d'aigua del seu programa.

El president espanyol i l'italià es van reunir ahir a Roma i després van coincidir a la mateixa filera de la llotja durant la final de la Lliga de Campions d'ahir dimecres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.