Política

Romeva considera que l'opinió de Cayo Lara sobre la decisió d'ICV d'assumir Interior "no té cap rellevància"

Segons Romeva, aquesta és una "opinió personal" que "políticament no té cap rellevància", ja que la decisió correspon exclusivament a ICV

El candidat d'ICV i EUiA a les eleccions al Parlament Europeu, Raül Romeva, ha restat importància a les declaracions del coordinador general d'Izquierda Unida, Cayo Lara, que en una entrevista ha considerat un "error" dels ecosocialistes assumir la conselleria d'Interior. Segons Romeva, aquesta és una "opinió personal" que "políticament no té cap rellevància", ja que la decisió correspon exclusivament a ICV.

Romeva ha considerat aquest tema "superat" i "absolutament irrellevant" en el marc de la campanya electoral.

Per la seva banda, el secretari general del partit, Joan Herrera, ha reivindicat que sigui l'esquerra la que especialment en moments de crisi assumeixi les polítiques d'Interior.

Herrera ha recordat, en aquest sentit, que ICV ha estat felicitada per Amnistia Internacional per iniciatives com la instal·lació de càmeres de vigilància a les comissaries, i ha reivindicat la feina feta pel seu partit al capdavant de la conselleria. El secretari general, però, ha restat importància a les declaracions de Cayo Lara. Segons Herrera ara cal deixar de banda aquests debats i centrar-se en la campanya electoral de les europees, en la qual "ens hi juguem moltíssim", ha assegurat, "tan Cayo Lara com nosaltres".

Romeva també ha evitat referir-se a les crítiques de Lara sobre les càrregues policials dels Mossos d'Esquadra durant les manifestacions anti-Bolonya, ja que en aquests moments no és motiu "de debat ni discussió". "La competència és nostra i ja està", ha assegurat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.