Política

Josu Puelles: 'El meu germà és un heroi i no una víctima'

Familiars i personalitats participen en la concentració de rebuig davant l'ajuntament d'Arrigorriaga

El germà de la última víctima mortal d'ETA, Josu Puelles, ha qualificat el seu germà no com una víctima més del terrorisme, sinó com "un heroi de les llibertats". I ha afegit: "Si algú  ho vol posar en euskera, el meu germà és un gudari". Ho ha fet minuts després de la concentració silenciosa de rebuig a la banda terrorista que ha tingut lloc aquest dissabte al migdia davant l'Ajuntament d'Arrigorriaga.

La concentració ha comptat amb la presència del lehendakari Patxi López, la secretària d'organització del PSOE, Leire Pajín, que ha fet una crida perquè la gent vagi a la manifestació convocada aquesta tarda a Bilbao, i el líder del PP Antonio Basagoiti, que ha dit que "quan Otegi parla de negociacions, ETA posa un mort sobre la taula".

A la concentració juntament amb l'alcalde de la localitat, Alberto Ruiz de Azua, la secretària d'organització del PSOE, Leire Pajín, representants dels partits polítics bascos com el president del PP basc, Antonio Basagoiti (PP), el president del PNB, Iñigo Urkullu, la presidenta del Parlament basc, Arantza Quiroga, i el conseller d'Interior, Rodolfo Ares, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.