Política

Falange intensifica la campanya contra la consulta amb un vídeo

El partit ultra fa una crida "a tots els espanyols ben nascuts" perquè se sumin a la manifestació del 13 de setembre

La Falange Española de las JONS ha intensificat la campanya contra la consulta sobre la independència de Catalunya a Arenys de Munt amb un vídeo. Al You Tube ha aparegut en les últimes hores un muntatge sota el títol Falange española de las jones dice no al referèndum separatista en què s'avisa que el 13 de setembre "es decideix el futur d'Espanya a Arenys de Munt" i que ells hi seran presents "per impedir-ho".

El vídeo és un muntatge de diverses fotografies de l'alcalde, Carles Móra, a qui acusen de "passar-se la Constitució per la torera" i assegurant que "fomenta l'odi a Espanya i a tot el que és espanyol". També el critiquen per afirmar que "no se sent espanyol però ha estat escollit per les lleis que no respecta".

El vídeo acaba amb una crida als "camarades" de tot l'Estat a sumar-se a la manifestació a la plaça Catalunya d'Arenys de Munt per dir "no" a la consulta.

De fet, Falange Española de las JONS ha fet una crida formal "a tots els espanyols ben nascuts" a través d'un comunicat intern a la seva pàgina web en què es convoca tots els membres del partit a "defensar la unitat d'Espanya" davant "l'espectacle de circ del referèndum separatista" del 13 de setembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.