Política

Ridao considera la consulta legítima i demana que no "s'emmordassi" els ciutadans

El portaveu d'ERC al Congrés considera que no s'ha de tenir "por de la democràcia", i recorda que el referèndum seria simbòlic

El portaveu d'ERC al Congrés, Joan Ridao, ha demanat avui al Govern espanyol que "no tingui por" de la consulta "democràtica i pacífica" convocada per al 13 de setembre a Arenys de Munt i que no "emmordassi" els veïns perquè no puguin dir si estan a favor de la independència de Catalunya.

Després que l'Advocacia de l'Estat hagi presentat avui al jutjat contenciós administratiu número 14 de Barcelona un recurs contra la celebració del referèndum, Ridao ha remarcat que "és una consulta perfectament legítima, ningú no ha de tenir por de la democràcia, del fet que la gent parli a les urnes".

"Tothom sap el valor d'aquesta consulta, que no és vinculant en cap cas", ha remarcat. "No crec que ningú al segle XXI hagi de tenir por de la democràcia ni emmordassar els ciutadans a l'hora d'anar a votar", ha insistit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.