Política

Felip Puig diu que les eleccions anticipades a Catalunya són un "clamor"

Assegura que la situació de la política catalana "no aguantarà" fins a la tardor

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha afirmat aquest divendres que una convocatòria electoral anticipada a Catalunya és un "clamor a la societat".

En declaracions a RAC1, Puig ha assenyalat que la situació política catalana "no s'aguanta fins al mes d'octubre o novembre", quan s'haurien de celebrar els comicis, una opinió que ha puntualitzat que és "personal", almenys fins que dilluns es debati la qüestió a l'executiva de la formació, segons un comunicat de l'emissora.

"El PSC està evidenciant que està al final d'un cicle, i la situació s'està descomponent més ràpid del que la gent esperava", ha dit el dirigent de Convergència.

Puig ha considerat que si els responsables del tripartit "no estan convençuts que s'han de mantenir al capdavant de les seves obligacions fins a l'últim minut" s'haurien de plantejar acabar la legislatura abans de la data prevista.

El secretari general adjunt ha criticat que persones amb responsabilitats institucionals públiques "estan perdent el temps" en discussions partidistes, i ha invitat els consellers del govern a "fer de consellers fins al final".

"O bé el president Montilla rectifica i posa ordre o haurà de prendre una decisió seriosa", ha afirmat Puig, que ha afegit que els problemes del tripartit s'han traslladat a l'interior del PSC".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.