Política

L'Estat i Veneçuela fan un comunicat conjunt contra ETA

Es mostren disposats a cooperar amb l'Audiència Nacional sobre la possible aliança entre etarres i FARC

El ministre d'Afers Exteriors, Miguel Ángel Moratinos, ha anunciat aquest dissabte que el govern espanyol ha pactat amb Veneçuela l'enviament d'un comunicat conjunt on exposen que volen seguir lluitant contra ETA.

En el mateix sentit, es mostren disposats a cooperar amb l'Audiència Nacional sobre la possible aliança entre ETA i les FARC.

Aquest anunci es fa després que el president veneçolà, Hugo Chávez, reconsiderés les seves declaracions en què titllava d'"inacceptable" la petició espanyola, després que aquest aclarís que li havia demanat "informació" i no "explicacions" sobre aquestes relacions.

Moratinos ha fet aquestes declaracions a Còrdova, prop de les dues del migdia, durant la roda de premsa que ha ofert amb la màxima responsable de la diplomàcia europea, Catherine Ashton, després de la segona de les tres reunions dels ministres d'Exteriors de la UE.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.