Política

Chacón suspèn la seva agenda electoral per seguir el brot de grip A a la caserna de Madrid

La secretària nacional de la Comissió Executiva del PSC i ministra de Defensa, Carme Chacón, no participarà aquest migdia al míting que el PSC celebrarà a Cornellà de Llobregat amb motiu de les eleccions europees

La secretària nacional de la Comissió Executiva del PSC i ministra de Defensa, Carme Chacón, ha decidit suspendre la seva agenda electoral d'aquest dissabte per seguir des de Madrid el desenvolupament del brot de grip A/H1N1 que s'ha detectat en la caserna militar de Hoyo de Manzanares (Madrid).

Chacón, doncs, no participarà aquest migdia al míting que celebrarà a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) la candidata socialista a les eleccions europees, Maria Badia, segons que han informat fonts del partit.

La ministra ha optat per quedar-se a Madrid i seguir de prop aquest brot de grip, que de moment afecta onze militars de la caserna madrilenya. N'hi ha 48 més en estudi i 450 en quarantena.

Chacón té previst participar aquest diumenge en un acte electoral a Sabadell (Vallès Occidental), tot i que no està confirmat que la dirigent socialista reprengui la seva agenda i acudeixi al míting.

Al costat dels soldats
Chacón ha anat aquest dissabte al migdia a l'Hospital Central de la Defensa a Madrid, per visitar els militars de la caserna d'Hoyo de Manzanares.

El cap de l'estat major de la defensa, el general José Julio Rodríguez, el cap de l'estat major de l'exèrcit, el general Fulgencio Coll, i la subsecretària del ministeri de Defensa, Victòria San José, han acompanyat a Chacón en aquesta visita.

La ministra ha ordenat obrir un expedient informatiu amb la finalitat d'aclarir els fets en aquesta caserna després del brot de grip A.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.