Política

Obama es compromet a impulsar el procés de pau al Pròxim Orient

El president nord-americà arriba al Caire, on s'ha reunit amb el president egipci i on ha de pronunciar un esperat discurs de reconciliació amb el món musulmà

El president dels EUA, Barack Obama, ha promès aquest dijous fer tot el possible perquè avanci el procés de pau al Pròxim Orient i ha dit que amb aquest propòsit treballarà amb una relació de "socis" amb Egipte.

Obama, que ha arribat aquest dijous al Caire on farà un discurs de reconciliació amb  el món musulmà, ha fet aquestes declaracions al costat del president egípci, Hosni Mubàrak, amb qui s'ha reunit al Palau Quba moments després d'aterrar al país.

"Hem trobat la forma d'avançar en el procés de pau entre palestins i israelians", ha dit Obama als fotògrafs i canals de televisió que han estat autoritzats a prendre instantànies dels dos líders durant la reunió.

"Hem de treballar com si fóssim socis amb els països de la zona per possibilitar que els pobles de la regió aconsegueixin les seves aspiracions", ha dit Obama en una breu declaració.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.