Política

Esclata una furgoneta bomba en una caserna de Burgos

L'atemptat, que fonts de la investigació atribueixen a ETA, ha causat una cinquantena de ferits, tots de caràcter lleu. La bomba ha explotat sense previ avís

Una furgoneta bomba ha explotat sense previ avís cap a les 04.00 de la matinada al costat de la caserna de la Guàrdia Civil a Burgos, entre el carrer Jerez i l'avinguda Cantàbria, segons informen fonts policials. Carregada amb 200 quilos d'explosius, el vehicle estava aparcat a 16 metres de la façana posterior de la caserna des de la tarda de dimarts.

L'explosió, que ha provocat danys greus a l'edifici, de 14 plantes, ha deixat un cràter de set metres de diàmetre i dos metres de profunditat.

La xifra de ferits com a conseqüència de l'explosió s'eleva a 54, entre ells, dues dones embarassades i sis nens, tots amb ferides lleus. D'ells, 38 han estat traslladats a l'Hospital General Yagüe de la capital.

La zona continua acordonada, mentre segueix la investigació i les assistències sanitàries s'ocupen de dispensar ajuda als afectats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.