Política

Rubalcaba: "No podem descartar que ETA torni a atemptar"

El ministre de l'Interior assegura que s'està "en alerta màxima" tant a Mallorca com a la resta de l'Estat. Confirma que van ser quatre les bombes posades per ETA diumenge

El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat aquest matí que treballen "amb totes les hipòtesis" possibles i que, per tant, "no podem descartar que ETA torni a atemptat perquè sempre que pot, ho fa". A més, ha assegurat que les forces policials estan en "màxima alerta" a Mallorca i a tot l'Estat" i ha assegurat que les diferents informacions que apunten a que els cossos de seguretat segueixen el rastre dels etarres a França, és veritat, perquè la policia "treballa a Mallorca, per si encara estan dins, però també fora de l'illa perquè no descartem que hagin sortit".

Rubalcaba ha sortit en roda de premsa per confirmar que van ser quatre les bombes interposades per ETA aquest diumenge passat a Palma, en tres restaurants i una galeria comercial de la capital balear.

El ministre de l'Interior ha assguerat que es van rebre tres trucades "incomprensibles" en nom d'ETA anunciant la col·locació de bombes a Palma. Rubalcaba ha asseguregurat que eren incomprensibles perquè no detallaven el nom dels restaurants i els carrers on estaven situats, segurament una mesura de "seguretat" per evitar ser localitzats. Un d'aquests avisos es va fer a un particular, una persona de Córdoba, que després va alertar la policia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.