Política

CiU creu que el tripartit vendrà com a bo un mal acord

Felip Puig diu que el govern català està escenificant "la part final d'un vodevil"

El secretari general adjunt de CDC i diputat de CiU al Parlament, Felip Puig, ha augurat aquest divendres que el tripartit està escenificant la part final del "vodevil" del finançament, que consistirà a vendre com a bo i històric un mal acord.

Sense voler valorar les dades que fins ara circulen, s'ha limitat a apuntar que no hi ha bones perspectives sobre aquesta qüestió, però ha assegurat que el tripartit sortirà davant de la ciutadania per assegurar que l'acord és el "millor possible" i molt millor del que va aconseguir CiU en pactar el 2001 amb el PP.

"Molt em temo que torna a ser una mostra de clara voluntat d'arribar al final a un mal acord que es vesteixi com un acord suficient", ha dit en declaracions a COM Ràdio, i ha afegit que els socis de govern intentaran transmetre la idea que han negociat fermament i han plantat cara al govern espanyol, quan, segons la seva opinió, fa dies i setmanes que tenen l'acord més o menys pactat.

Puig ha constatat que el fet que la conselleria d'Economia hagi desmentit aquest matí que hi ha un acord no és res més que l'evidència que tot plegat és un "guió premeditat", que només pretén que el ciutadà reclami ja el final de la negociació per esgotament. Per tot això, ha considerat que el titular d'Economia, Antoni Castells, està evidenciant que és un mal conseller.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.